Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Floor Art
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pardoseli din beton decorativ
372
Brand
Beton acidat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemele de pardoseli din beton acidat sunt unice si irepetabile. Pardoselile decorative din materiale pe baza de acizi sunt create cu ajutorul acizilor speciali pe baza de saruri metalice care penetreaza betonul si ii schimba acestuia, din punct de vedere chimic, culoarea, pentru a produce efecte de unice si permanente.

Acizii creaza efecte de culoare variate, vargate sau translucide foarte asemanatoare nuantelor pietrelor naturale sau aspectului invechit.
Rezultatul este unic pentru orice suprafata si nu poate fi suprapus cu alte materiale colorante. Pardoselile din beton isi pierd aparenta banala si capata o frumusete bogata si naturala. Spatiile comerciale stralucesc prin pardoselile colorate, cu intretinere usoara.

In durabilitatea si rezistenza abraziva culoarea betonului amestecat cu acizi este superiora suprafetelor din beton imbracate in coloranti acrilici sau de alte tipuri care se pot consuma sau dezagrega in scurt timp si se pot coji. Datorita reactiei lor chimice cu betonul, acizii folositi de Floor Art devin parte a suprafetei. Nu se dizolva, nu se crapa, nu plesnesc, nu se cojesc, ci rezista cat betonul. Betonul lucrat in formele sale cele mai neobisnuite si speciale.
Din Gura in Gura